Ons verhaal

Mulder Onions

at your service since 1903

Ons verhaal

Mulder Onions ontstond in 1997 als zelfstandige onderneming uit N.J. Mulder B.V. in Bleiswijk. De historie gaat terug tot 1903, destijds opgericht door Nicolaas Johannes Mulder en tot 1980 een familiebedrijf. Sinds de oprichting is Mulder Onions onafgebroken actief in de uien- en aardappelhandel en export. Eigenaar Gerard Hoekman groeide op tussen de aardappelen en heeft de sector nooit meer verlaten.

Mulder Onions heeft een uitgebreid klantenbestand: van supermarkten tot inpakbedrijven, van groothandelaren tot industriële schilbedrijven. Niet alleen is de variatie van het klantenbestand groot, ook de geografische ligging is goed verdeeld over Europa, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Oceanië alsmede Centraal- en Zuid Amerika.

De internationale handelsactiviteiten bieden Mulder Onions de mogelijkheid om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de uien- en aardappelhandel. Deze kennis is niet alleen belangrijk voor Mulder Onions zelf, maar wordt ook gedeeld met klanten en leveranciers over de hele wereld. Uien- en aardappelhandel is niet langer een lokale activiteit, het is een internationale aangelegenheid geworden. Door haar relaties regelmatig te bezoeken, is het team van verkopers van Mulder Onions goed bekend met de cultuur van land en klant.